NL - FR

Een HR-specialist die uw taal spreekt

Over Curval

Curval werd opgericht in 2006 en is de pionier van de sollicitatievideo's in België. De oprichter van Curval, was meer dan 10 jaar verkoopdirecteur bij een groot en gerenommeerd aluminium verwerkend bedrijf. Na een ruime carrière besliste hij om samen met zijn zoon, (bedrijfspsycholoog), een werving- en selectiekantoor op te richten. Vanuit zijn achtergrond en ervaring stelde hij namelijk vast dat bedrijven nood hadden aan een HR specialist voor het rekruteren en selecteren van commercieel talent.


Curval heeft een permanente groei gekend en heeft zich verder gespecialiseerd in de domeinen sales en HR met als doelgroep de kmo-markt. Ervaren en professioneel opgeleide medewerkers, een degelijk en wetenschappelijk onderbouwd instrumentarium en een flexibele en klantgerichte aanpak vormen de basis van onze dienstverlening. Wij spreken dezelfde taal als u.

CURVAL lanceert sollicitatievideo's als eerste in België.

Een sollicitatievideo wordt ingezet om vroeg in de aanwervingsprocedure te oordelen of een sollicitant beschikt over commercieel talent. Dankzij Curval kan elke sollicitant zijn CV vervolledigen met een sollicitatievideo om zichzelf beter voor te stellen en zijn toekomstige werkgever te overtuigen van zijn talent. 

 

Terug naar top

Onze troeven

Curval wil een cruciale bijdrage leveren aan het succes van bedrijven door hen te ondersteunen bij het aantrekken, inzetten en optimaliseren van de juiste talenten en dit op een ethische, persoonlijke en kwalitatief correcte wijze.

Waarin onderscheidt Curval zich:

Vakkennis

Bij de opstart van elke samenwerking wordt een intakegesprek georganiseerd met de opdrachtgever, de consultant en de zaakvoerder van Curval. Elke consultant die verantwoordelijk is voor de werving- en selectieprocedures bij Curval heeft een universitair diploma als bedrijfspsycholoog en heeft een sterke affiniteit met sales. Wij zijn sales professionals met kennis van HR.

Resultaatsgarantie

Wij behalen resultaat in de moeilijkste sectoren dankzij een actieve en gerichte benadering van de arbeidsmarkt. 99% van alle vacatures die vorig jaar toevertrouwd werden aan Curval zijn met succes ingevuld. Deze resultaten behalen we dankzij een professionele HR advisering aangaande: het opstellen van efficiënte functie- en profielbeschrijvingen, evaluatiepolitiek implementeren en de follow-up van medewerkers en de evolutie in of na de job.

Tests om commercieel talent te meten

Hoe bepaalt u wie commercieel is? Curval investeert in de ontwikkeling van kwalitatieve HR Tools om commercieel talent te meten. De Commerciële Video Test (CVT) is een test die de verkoopcompetenties van een kandidaat meet. Door bestaande en bewezen methodieken te combineren met vernieuwende tools, onderscheidt Curval zich van andere HR specialisten op de markt.

Terug naar top

Kwaliteitslabel van Q-For

Curval is trotse eigenaar van het Qfor certificaat. Qfor is een kwaliteitsmodel dat specifiek is afgestemd op werving- en selectiekantoren die bedrijven ondersteunen met HR-advies m.b.t. het aanwerven van de juiste kandidaat.

Kwaliteitslabel van Q-For

Terug naar top